ÚVOD
3D OBRAZY
3D STENY
3D POZADIA
3D MEGA
AKVÁRIUM
MOJE AKVÁRIUM
JAZIERKO
BAZÉN
Záhradné osvetlenie
GALÉRIA
KONTAKT

Akvasvet promo video

 

3D Obrazy 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Machového obrazy sú bezpochyby trendom moderného interiéru, do ktorého prinášajú kúsok prírody a oživia každý priestor. Sám som si chcel pred časom takýto obraz zakúpiť. Predajcov machových obrazov je kvantum, že si človek nevie vybrať a to až tak, že časom sa mi zdalo všetko rovnaké. Výrobe 3D stien do akvárií a terárií sa venujem od roku 2008, tak som si skúsil vyrobiť aj 3D obraz a ten doplniť stabilizovaným machom. Myslím, že v spoločnej kombinácii sa oba materiály harmonicky dopĺňajú a sú pre seba ako stvorení.Obraz mal úspech pri každej návšteve, takže som sa rozhodol ponúknuť ich výrobu aj vám. Nesnažím sa vyrábať na sklad, ale ako pri 3D akva stenách som nechal zákazníka si vybrať, navrhnúť to svoje pozadie na mieru a to som vyrobil. To isté ponúkam aj pri 3D obrazoch. Pri výrobe kladiem dôraz na každý detail, aby výsledný efekt mal čo najprirodzenejší vzhľad.

 

  

Ponúkam vám teda možnosť si 3D obraz individuálne navrhnúť a to typ skál, členitosť, ďalej zvoliť si farbu a ich kombinácie v neobmedzenej palete odtieňov ako aj samotný rozmer, tvar obrazu a v neposlednom rade farbu, množstvo, umiestnenie a druh machu. Ja uprednostňujem plochý mach (číslo 8,16) a lišajníky, ktoré sa mi pre túto kombináciu zdajú najideálnejšie a ktoré sa predávajú v pestrej škále farieb od prírodných odtieňov zelenej až po farebné. Stačí si len vybrať.  

  

Na výrobu požívam epoxidové a polyesterové živice, rôzne dekoratívne cementové zmesi, podľa toho akú horninu chcem docieliť. Všetky materiály sú zdravotne nezávadné. Pri členitejších obrazoch používam xpps polystyrén, ako podklad na odľahčenie výslednej hmotnosti. Priemerná hmotnosť obrazu pri rozmere 100x50cm je 6-7 kg, ale sú konštruované tak, aby svoju hmotnosť hravo uniesli. Pri väčších 3D obrazoch odporúčam výrobu z viacerých dielov. Tie môžu byt zavesené s medzerou, alebo sa po zavesení spoja a vytvoria tak jeden požadovaný celok.

 

Ak sa vám zdá obraz rozmerovo málo, ponúkam vám výrobu 3D steny, ktorá sa realizuje priamo na mieste a tam už obmedzenia nie sú žiadne. Z dôvodu, že je obraz osadený stabilizovaným machom sa s ním zaobchádza tak isto ako s machovým obrazom. Ide hlavne o jeho správne umiestnenie v miestnosti s teplotou do 26°C a vlhkosťou 40-65%. Neumiestňovať na priame slnečné svetlo, miesto kde hrozí kontakt s vodou, do blízkosti krbov a klimatizácii, aby sa zamedzilo výkyvom teplôt, ktoré machom neprospievajú. 

V prípade záujmu ma kontaktujte s vašimi požiadavkami, na základe ktorých vám vypracujem cenovú ponuku.

Ak sa vám niečo zapáči z toho čo som už vyrobil, vyrobím vám podobný 3D obraz. Zhotovené obrazy si môžete pozrieť v galérii: 3D obrazy