ÚVOD
3D OBRAZY
3D STENY
3D POZADIA
3D MEGA
AKVÁRIUM
MOJE AKVÁRIUM
JAZIERKO
BAZÉN
Záhradné osvetlenie
GALÉRIA
KONTAKT

Akvasvet promo video

 Záhradné osvetlenie  

   

Okrasná záhrada sa dnes stáva neoddeliteľnou súčasťou okolia našich príbytkov. S príchodom noci nemusí byt záhrada iba tmavým miestom. Vkusným nasvietením sa môže zmeniť na okúzľujúce miesto, ktoré zvádza ku posedeniu s priateľmi a rodinou. 

  
 
Dnešný trh ponúka široký vyber záhradného osvetlenie, či už vonkajšie lampy rôznych tvarov, solárne svietidlá, záhradné bodové svetlá na nasvietenie záhonov a samotnej záhrady. Tie bezpochyby plnia svoju úlohu, ale pôsobia industriálne a umelo. Ak sa snažíte dosiahnuť čo najprirodzenejší vzhľad záhrady ponúkam možnosť si dať vyrobiť osvetlenie na mieru, ktoré sa prispôsobí vašej záhrade, kameňom, drevu ktoré už máte vo svojej záhrade a dosiahnuť to aby osvetlenie splynulo s okolím, samotnou dekoráciu záhrady a nepôsobilo rušivým dojmom.  
 
   
 
Je možné vyrobiť akýkoľvek osvetľovací modul, námet, tvar, veľkosť a farbu. Všetko podľa vášho želania, návrhu. Taktiež si môžete zvoliť výkon a farbu osvetlenia od 3000-6500K. Cena osvetlenia sa odvíja od jeho veľkosti, počtu použitých svietidiel, ich výkonu, typu, výrobcu a od počtu objednaných kusov. Zabudovať je možné akýkoľvek typ svietidla, vrátane solárneho. Najbežnejšie používané sú led reflektory o výkone 10W, 850-900 lumenov, so svietivosťou 20000-30000 hodín v závislosti od výrobcu. Samotný modul ma vetracie otvory aby sa led reflektory neprehrievali a neznižovala sa ich životnosť, ale tak aby dovnútra netiekla zrážková voda aj keď je led reflektor vyrobený s krytím IP65. Na napojenie je použitá vodotesná spojka s krytím IP68. Osvetlenie nie je určené pod vodnú hladinu. Najstaršie vyrobený modul mám otestovaný v prevádzke v exteriéri leto-zima už piaty rok.
 
   

 V prípade záujmu ma kontaktujte s vašimi požiadavkami, na základe ktorých vám vypracujem cenovú ponuku.